KEKKE caravans zijn kenmerkend om hun stapelbedden en bovengenoemd maatwerk. Ze verkeren in een technisch goede staat en dit samen is dan ook de reden dat we zeggen dat Kekke styled in plaats van pimpen.

Er wordt veel gepimpt, KEKKE styled caravans!

Bij het pimpen van caravans moet ik toch altijd denken aan ons eerste project;  Onze hippe Adria.

Wij associëren het pimpen van een caravan met: ‘retro’, veel schilderen en een heleboel tierelantijntjes. De technische staat is in mindere mate van belang en hierdoor zie je maar al te vaak dat het eindigt in veel ellende.

Wij zijn zelf met kamperen begonnen toen onze kinderen  1, 3 en 5 jaren oud waren.

Na een natte ervaring in een waardeloze oude familietent; wilde ik enkel nog een caravan uitproberen.

Dit werd een Adria 340. Echt old school! Om hem naar onze hand te zetten hebben we hem volledig gestript en verbouwt. Na uren van slopen, timmeren, schilderen, naaien etc., hadden we eindelijk onze eigen vakantieparadijsje gecreëerd. Compleet gepimt dus.

Uit praktisch oogpunt heb ik er toen gelijk een 3 persoons stapelbed in gebouwd.

Toen we een paar jaar later een caravan wilden waar ook een vast toilet in zat, kwamen we erachter dat het 3 persoons stapelbed eigenlijk enkel zit in caravans die veel groter zijn, daarmee gelijk veel zwaarder en ook een leeftijd hebben waardoor de prijzen erg oplopen.

We zijn gaan kijken naar caravans waarbij we zelf dan maar het 3 persoons stapelbed gingen verzorgen. Uiteindelijk is onze ervaring ge-eindigt met caravans met een opbouw kleiner dan 4 meter. Hier zagen we toch de meeste voordelen van in: licht, praktisch en beschikbaar uit bouwjaren waarvan de technische staat goed te verantwoorden is!

Hiermee hebben dus wel afstand moeten doen van de oude ‘retro’ caravans.

Het ‘gat in de markt’ was gevonden en dit bleek een uitgelezen kans om een eigen bedrijf te starten waarbij hobby en werk samen kon smelten.

Wij zijn hierna ons snel gaan richten om het ‘plaatje’ zo compleet mogelijk aan te bieden.

Nieuwe stoffering, pvc-vloeren, behangen en andere aanpassingen op maat.

Nu is de klant in staat om zelf haar kekke caravan naar eigen hand te zetten!

Er kan gekozen worden uit verscheidene soorten stoffen voor nieuwe gordijnen en kussenbekleding.

PVC ligt op voorraad. Ook een fris behang bij het stapelbed misstaat niet; van grafische lijnen tot fleurige bloemendecors, het kan allemaal. Bovengenoemd is natuurlijk ook in opdracht uit te voeren.